Illustraties

Stripverhalen

Meestal dient een strip als luchtige, humoristische toevoeging in een tijdschrift. Zo tekende Reinoud jarenlang de strips voor Coool!, het verenigingsblad voor de jeugd van FC Groningen, en voor de vakbladen Snackkoerier en Horecavizier.

Storyboards & visuals

Bij reclame verduidelijkt Reinoud met storyboards en visuals de presentatie bij de klant. Hij maakt van de voorstellen een belevenis en hij verdient zich zo vanzelf terug. Mooi toch?

Schetsen teambuilding

Medewerkers kunnen teambuilding soms wat negatief ervaren. Niet met Reinoud. Hij maakt de deelnemers enthousiast en geeft het geheel een positieve draai.

Brainstorm

De wildste ideeën borrelen boven. Als alles bij het oude blijft, verandert er niets. Reinoud geeft de ideeën houvast en structuur.

Educatief

Niet alleen kinderen willen leren. Ook voor volwassenen illustreert Reinoud grote en kleine boeken, brochures en informatieve borden.

Vogelvlucht

Dorpen of wijken krijgen meer elan met een vogelvluchtillustratie. Scholen, musea, kerken, winkels en parken komen tot leven. Details en sfeer geeft Reinoud met ongekende precisie weer.

Redactioneel

Bij artikelen - journalistiek en commercieel - maakt Reinoud originele illustraties. Zijn ideeën gaan verder dan wat u zelf bedenkt. Of het nu gaat om een educatief boek, al dan niet voor kinderen, om een journalistiek artikel of om een commerciële brochure..
© Reinoud Bekkema Tekenstudio.
Website realisatie: Internetbureau Praes.

Contactgegevens

  • Reinoud Bekkema Tekenstudio Akonietenstraat 5
    9679 EM Scheemda
    Nederland

Social

Bel ons

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.