Vogelvlucht

Dorpen of wijken krijgen meer elan met een vogelvluchtillustratie. Scholen, musea, kerken, winkels en parken komen tot leven. Details en sfeer geeft Reinoud met ongekende precisie weer.

Met vogelvluchtillustraties belicht Reinoud belangrijke aspecten van een bedrijf, wijk of dorp.

Een met de hand getekende plattegrond oogt speels en professioneel tegelijk. U heeft de vrijheid en kans om op sommige gebouwen en gebieden de nadruk te leggen. Samen met Reinoud bepaalt u wat extra aandacht krijgt en uit welk camerastandpunt hij tekent.

Wilt u ook opvallen?

Bad Nieuweschans
Reinoud tekende het centrum van het vestingdorpje. Het is gedrukt op plexiglas en dit staat op de vier punten waar je Bad Nieuweschans binnenrijdt. Opdrachtgever was Stichting Vrienden van de Nieuwe Schans.

Bronnenbad Fontana Bad Nieuweschans
Het thermaal in Fontana bevat veel mineralen. Hoe dat komt, zien de bezoekers op een groot spandoek in een modern metalen frame aan de rand van het bronnenbad. Ze zien hoe het water diep onder de grond door de verschillende aardlagen stroomt.

Delfzijl
Bij nieuwbouwprojecten staan vaak borden die aangeven wat de gemeente bouwt. In Delfzijl is gekozen om bij wijkvernieuwing een bord met vogelvluchtperspectief te plaatsen. Reinoud tekende hoe de wijk er uiteindelijk uit zou zien.

Park Borgerswold
In Veendam is op feestelijke manier Park Borgerswold geopend. Het hele park is in vogelvlucht getekend en op 6 borden in het park geplaatst. Rechts van de kaart kunnen adverteerders reklame plaatsen.

Reiderwolde
Tussen de dorpen Beerta en Finsterwolde is landbouwgrond omgebouwd tot een natuurgebied. Met een amfitheater, uitkijktoren, natuurbegraafplaats en fruitbomen waar iedereen in de oogsttijd appels, peren en pruimen kan plukken. Reinoud bracht het gehele gebied in vogelvlucht in kaart. In de uitkijktoren hangen twee borden met de illustraties.

Tilburg
In een wijkvernieuwingsproject in Tilburg met veel ouderen en verzorgingstehuizen kwamen meer wegen en paden voor rollators en scootmobiels. Reinoud tekende de wijk met daarin de routes. Ook kerken, pleinen en scholen waren duidelijk herkenbaar.

© Reinoud Bekkema Tekenstudio.
Website realisatie: Internetbureau Praes.

Contactgegevens

  • Reinoud Bekkema Tekenstudio Akonietenstraat 5
    9679 EM Scheemda
    Nederland

Social

Bel ons

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.