Stripverhalen

Meestal dient een strip als luchtige, humoristische toevoeging in een tijdschrift. Zo tekende Reinoud jarenlang de strips voor Coool!, het verenigingsblad voor de jeugd van FC Groningen, en voor de vakbladen Snackkoerier en Horecavizier.

Een stripverhaal is ook een mooie manier om bewustwording te stimuleren. Zo koos de provincie Zeeland voor een strip waarin Commissaris van de Koning Carla Peijs het belang benadrukte van verlichting op de fiets.

Ter promotie Mister John Poeliersbedrijven tekende Reinoud een strip die als poster op de vakbeurs Horecava in de RAI.

Het stripverhaal als cadeau is natuurlijk ook fantastisch! Een collega die met pensioen gaat, een vriend die vijftig wordt of een stel dat gaat trouwen. In een strip kun je aan de hand van een anekdote diverse karaktereigenschappen verwerken. De hoofdpersoon is duidelijk herkenbaar als stripfiguur. Uitprinten op A3 en inlijsten of drukken op canvas en je hebt een onvergetelijk en persoonlijk cadeau.

Soms bestaat een strip uit drie plaatjes, soms uit drie keer drie plaatjes. Dit is afhankelijk van de boodschap, het doel en het concept.Met humor bereik je meer! Vraag maar aan Reinoud.
© Reinoud Bekkema Tekenstudio.
Website realisatie: Internetbureau Praes.

Contactgegevens

  • Reinoud Bekkema Tekenstudio Akonietenstraat 5
    9679 EM Scheemda
    Nederland

Social

Bel ons

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.