Over Reinoud

In een klein, gezellig huisje op Hongerige Wolf run ik mijn tekenstudio. Terwijl ik werk, kijk ik uit over de uitgestrekte akkers van Oost-Groningen. Tekenen is mijn talent. Voor zover ik me kan herinneren, heb ik altijd getekend. Dat ik van tekenen mijn beroep maakte, stond als een paal boven water. Mede dankzij kunstacademie Minerva in Groningen. Maar ook door veel, heel veel te tekenen.

Zo mooi saai als het uitzicht is, zo afwisselend is mijn werk. Meestal teken ik thuis op mijn digitale tekenblad. In mijn tekenstudio teken ik karikaturen, visuals en illustraties. Soms werk ik op locatie. Dat is de ene keer in een Middeleeuws kostuum als sneltekenaar, de andere keer ben ik sessieschetser bij een brainstormdag van een IT-bedrijf en weer een andere keer visualizer bij een communicatiebureau.Ook geef ik les. Eens per week in De Boschpoort in Winschoten en op verzoek verzorg ik workshops bij bedrijven. Ik werk samen met mijn vrouw Loes. Zij maakt teksten: artikelen en advertenties, teksten voor websites en complete nieuwsbrieven, inclusief redactieplan. We vullen elkaar goed aan. Soms werken we samen, zoals met de artikelen die zij maakt voor vakblad Afval. Ik bedenk en teken de illustraties. Eigenlijk teken ik alles. Maar ik heb natuurlijk mijn voorkeuren. Behalve mensen en dieren teken ik graag motoren en auto's - mijn grote passie. Ook visuals en illustraties, hierop studeerde ik af, zijn nog altijd een grote uitdaging. De onderwerpen lopen enorm uiteen en de tekeningen moeten meestal snel klaar zijn.

Karikaturist

Karikaturen hangt u met plezier aan de muur. Reinoud tekent ze in zijn studio op zijn digitale tekenblad of bij u op locatie. Wat u wilt.

Illustrator

llustraties op spandoek, in tijdschrift, boek of brochure. Een plattegrond in vogelvluchtperspectief, een artistieke schets of een educatieve illustratie, de mogelijkheden zijn legio.

Entert(r)ainer

Workshops en cursussen met Reinoud zijn meer dan leerzaam. De entertrainer is zelf gek van theater en dat merk je. Ook als sneltekenaar vermaakt hij uw gasten.
© Reinoud Bekkema Tekenstudio.
Website realisatie: Internetbureau Praes.

Contactgegevens

  • Reinoud Bekkema Tekenstudio Akonietenstraat 5
    9679 EM Scheemda
    Nederland

Social

Bel ons

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.