Menu
A+ A A-

Illustraties

Redactioneel

Bij artikelen - journalistiek en commercieel - maakt Reinoud originele illustraties. Zijn ideeën gaan verder dan wat u zelf bedenkt. Of het nu gaat om een educatief boek, al dan niet voor kinderen, om een journalistiek artikel of om een commerciële brochure.

Vogelvlucht

Dorpen of wijken krijgen meer elan met een vogelvluchtillustratie. Scholen, musea, kerken, winkels en parken komen tot leven. Details en sfeer geeft Reinoud met ongekende precisie weer.

Educatief

Niet alleen kinderen willen leren. Ook voor volwassenen illustreert Reinoud grote en kleine boeken, brochures en informatieve borden.

Brainstorm

De wildste ideeën borrelen boven. Als alles bij het oude blijft, verandert er niets. Reinoud geeft de ideeën houvast en structuur.

Schetsen teambuilding

Medewerkers kunnen teambuilding soms wat negatief ervaren. Niet met Reinoud. Hij maakt de deelnemers enthousiast en geeft het geheel een positieve draai.

Storyboards en visuals

Bij reclame verduidelijkt Reinoud met storyboards en visuals de presentatie bij de klant. Hij maakt van de voorstellen een belevenis en hij verdient zich zo vanzelf terug. Mooi toch?

Stripverhalen

Voor bladen als Snackkoerier, Coool! van FC Groningen en Horecavizier maakte Reinoud rake en grappige stripverhalen. Goed voor glimlach of schaterlach bij jong en oud.

Contactgegevens

Reinoud Bekkema Tekenstudio
Akonietenstraat 5
9679 EM Scheemda
Nederland

Bel ons

T. 0597 522 431

M. 06 254 520 07

Mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social

Facebook Twitter Google+